Στο πλαίσιο του εορτασμού των 113 χρόνων από την απελευθέρωση της Λήμνου, ο Δήμος Λήμνου διοργανώνει επετειακή εκδήλωση, με τίτλο «Η Ναυτική Εποποιία του 1912» ΛΗΜΝΟΣ – ΑΒΕΡΩΦ – ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ: Ελευθερία και τόλμη.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Οκτωβρίου στις 19:00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Παύλος Κουντουριώτης», στον Μούδρο.

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης περιλαμβάνει ομιλία του ιστορικού συγγραφέα κ. Αριστείδη Ι. Τσοτρούδη και προβολή ντοκιμαντέρ ιστορικού περιεχομένου, ενώ στο δεύτερο μέρος θα ακολουθήσει χορωδιακό πρόγραμμα με επετειακή μουσική από το Μουσικό Εργαστήρι Λήμνου
Ειδήσεις Σήμερα:
- Πρόστιμα και στα ψάρια: Όταν οι ελεγκτές «διαβάζουν» τα μάτια της σφυρίδας ! Τι πρέπει να προσέχουν οι επιχειρήσεις στη Λήμνο
- Protagon: Αποθεώνει τη Λήμνο και τον μοναδικό γαστρονομικό της πλούτο
- Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μαζωνάκη: Πλήθος κόσμου συρρέει στην «παλιά του γειτονιά» – Ολονυχτία με δάκρυα και τραγούδι
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




