ΛΗΜΝΟΣ

Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ, Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στις 20:00 στη Λήμνο, στο πάρκο ΑνδρωνίουΑνδρωνίου.

post-img

Στο Φεστιβάλ μας συναντιούνται εδώ και 51 χρόνια η ελπίδα, η δημιουργία, ο αγώνας. Η κόκκινη πλατεία του Φεστιβάλ ¨χτίζεται¨ και λειτουργεί µε την εθελοντική σχεδιασμένη δουλειά και προσφορά, την ανιδιοτέλεια και τον ενθουσιασμό µελών και φίλων της ΚΝΕ και του ΚΚΕ. Χρόνο µε το χρόνο προσπαθούμε το Φεστιβάλ μας να γίνεται καλύτερο! Είναι µία εικόνα από το όμορφο μέλλον για το οποίο παλεύουμε!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

Κεντρική ομιλία από τον Ιάσωνα Φανό, μέλος του Γραφείου του Κ.Σ. της Κ.Ν.Ε 

Μουσικό αφιέρωμα  Σωτήρη Μαυράκη και το Μικρασιάτικο τραγούδι 

Ρεμπέτικο Γλέντι

Στο χώρο του φεστιβάλ θα υπάρχει:

  • Έκθεση με τίτλο ¨ Σε ένα κόσμο που καίγεται νικητές θα είναι οι λαοί¨
  • Βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής

Χώρος για τους μικρούς φίλους του Κόκκινου Αερόστατου

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.