ΛΗΜΝΟΣ

Στέλιος Ρόκκος : “Όπου και να πάω …η αγάπη σας είναι πάντα εκεί”!

post-img
Ξεσήκωσε χθες Κυριακή 24 Αυγούστου , το Ανοιχτό Θέατρο Νέων Μουδανιών (Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών) ο Στέλιος Ρόκκος που  πλημμύρισε με παλμό, μουσική και ένταση. Η συναυλία του Στέλιου Ρόκκου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Θάλασσας 2025, προσέλκυσε εκατοντάδες θεατές, αναδεικνύοντας τη μαγική του σκηνική παρουσία!!
Η έναρξη δόθηκε περίπου στις 21:30, ύστερα από την πολυπληθής αναμενόμενη προσέλευση του κοινού, και η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο τραγούδια που πολιτογραφούν τη βιογραφία του καλλιτέχνη. Ο Στέλιος , με τη χαρακτηριστική του εκφραστικότητα και σύνδεση με το ακροατήριο, έντυσε με ένταση και συναίσθημα ένα πρόγραμμα γεμάτο σε επιτυχίες όπως «Καραβάνι», «Σμαράγδια και Ρουμπίνια», «Όσο έχει», «Όπου κι αν πάει» και «Είναι δικός τους» και τόσα άλλά.
Ο ίδιος έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook:
“Όπου και να πάω …η αγάπη σας είναι πάντα εκεί .
Μια υπέροχη βραδιά στο Αμφιθέατρο Μουδανιών”

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.