Με μεγάλη επιτυχία οργανώθηκε Φιλανθρωπική Δράση του Μ.Ε.Α.Σ. Ερμής Βάρους για την συγκέντρωση ποσού προκειμένου να διατεθεί για την στήριξη οικογένειας και πιο συγκεκριμένα μικρού παιδιού.
Ο Σύλλογος έγραψε σχετικά:
Με βαθιά συγκίνηση και αίσθημα ευγνωμοσύνης, σας ενημερώνουμε ότι η λαχειοφόρος αγορά που διοργανώσαμε για τη στήριξη ενός μικρού παιδιού, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία!
Το ποσό των 1.300€ συγκεντρώθηκε χάρη στη δική σας συμμετοχή, προσφορά και αγάπη. Ολόκληρο το ποσό θα διατεθεί για τη φροντίδα και τις ανάγκες του παιδιού, όπως είχαμε δεσμευτεί.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που σταθήκατε δίπλα μας. Κάθε λαχνός, κάθε χαμόγελο που μοιραστήκαμε, ήταν ένα βήμα πιο κοντά στην ελπίδα.
Ο Σύλλογός μας συνεχίζει να πιστεύει στη δύναμη της αλληλεγγύης και της κοινότητας. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!
«Ένα παιδικό χαμόγελο αξίζει όλη τη στήριξη του κόσμου»
…κι εσείς το χαρίσατε απλόχερα!!!
Ειδήσεις Σήμερα:
- Μητσοτάκης: Η πλατφόρμα PosoKanei ήρθε για να μείνει – Έως 36.000 ευρώ για το πρόγραμμα «Ανακαίνιση Κατοικίας»
- Το εμβόλιο HPV μηδένισε τους θανάτους από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας στις νεαρές γυναίκες
- Σοκάρουν οι καταγγελίες κατά πρώην αρχιμανδρίτη: «Μας έλεγαν ότι είναι στη θέση του Θεού» – Οι μαρτυρίες 4 γυναικών για βιασμούς
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




