Πλήθος κόσμου(περισσότεροι από 1500 θεατές) έδωσε το παρών στη μεγάλη συναυλία της Ελεονώρας Ζουγενέλη στο Γυμνάσιο Μύρινας, το βράδυ της Δευτέρας 11 Αυγούστου . Η επιτυχημένη τραγουδίστρια αποθεώθηκε από το κοινό ερμηνεύοντας τις επιτυχίες της, σε μια μαγευτική βραδιά που το επιβλητικό Γυμνάσιο Μύρινας, ο φωτισμός, οι θεατές έκαναν μαγικό το όλο σκηνικό δημιουργώντας μια εξαιρετική ατμόσφαιρα όπως απαιτεί μια καλοκαιρινή συναυλία.
Η Ελεονώρα Ζουγανέλη μία από τις πιο καταξιωμένες, πολυβραβευμένες, εμπορικές κι αγαπητές καλλιτέχνιδες, χάρισε μία ανεπανάληπτη βραδιά!
Μαζί με όλο τον κόσμο που πραγματικά απόλαυσε μια συναυλία υψηλών προδιαγραφών με δυνατό της σημείο την αρίστη ηχητική κάλυψη του χώρου ανέβασε την αδρεναλίνη των θεατών προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα!
Από χθες τα “social” έχουν πλημμυρίσει από αναρτήσεις , φώτο , stories από στιγμές της συναυλίας και της Ελεονώρας Ζουγανέλη που φαίνεται οτι ανταπέδωσε την αγάπη του κοινού με την ερμηνεία της.
Συγχαρητήρια και στους διοργανωτές για την οργάνωση της συναυλίας.


Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



