Βρέθηκε τελικά τρόπος το Βόρειο Αιγαίο να ενταχθει στις ταμειακές διευκολύνσεις του Μέτρου 23, β ώστε οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι των νησιών να ενταχθούν τελικά στο πρόγραμμα.
Όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Μουτζούρης, σε επικοινωνία που είχε με τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Θανάση Κοντογεώργη, έλαβε διαβεβαίωση πως οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Περιφέρειας δεν θα μείνουν εκτός των αποζημιώσεων.
Ειδήσεις Σήμερα:
- «Πήγα να την ξυπνήσω και ήταν νεκρή, μου είχε παραπονεθεί πως έχει πονοκέφαλο» λέει η μητέρα της για την απώλεια της 24χρονης Κυριακής που σπούδαζε στην Λήμνο.
- Οδύνη στο τελευταίο «αντίο» στη Γωγώ Μαστροκώστα -Συντετριμμένοι Τραϊανός Δέλλας, κόρη, μητέρα, αδελφή, συγκλόνισαν οι επικήδειοι
- Σέρρες: Βρέθηκε νεκρό 10χρονο αγοράκι μέσα σε κανάλι
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




