ΛΗΜΝΟΣ

Ο αθλητής του Α.Ο. Ηφαστία Κων/νος Καβαλιέρης προκρίθηκε στην τελική φάση του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος στίβου.

post-img

Δυναμική θα είναι η παρουσία μαθητών και μαθητριών από τον Νομό Λέσβου στην τελική φάση του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος στίβου που θα διεξαχθεί το διήμερο 7-8 Μαϊου στο Ηράκλειο.

Έντεκα αθλητές κι αθλήτριες από τη Λέσβο και ένας αθλητής από τη Λήμνο, o Κων/νος Καβαλιέρης στην  Δισκοβολία   κατάφεραν να τσεκάρουν το εισιτήριο στις τελικές δωδεκάδες του πρωταθλήματος. Ένα μεγάλο επίτευγμα για τους μαθητές και τις μαθήτριες, καθώς διεκδικούν την πρόκριση και μαθητές από την Κύπρο, κάτι που σημαίνει ότι ο αριθμός και ο ανταγωνισμός είναι αρκετά μεγάλος.

Στην τελική φάση θα αγωνιστούν από  την Αθλοκίνηση συνολικά οκτώ αθλητές κι αθλήτριες, από τον ΟΚΑ δύο και την Ολυμπιάδα Μήθυμνας μία αθλήτρια, ενώ υπάρχει εκπροσώπηση και από την Ηφαιστία.

Αναλυτικά οι συμμετοχές:

Ηφαιστία

Κων/νος Καβαλιέρης: Δισκοβολία

Αθλοκίνηση

Στρατής Δεσποτέλλης: 200μ.

Σοφία Καμπουρέλλη: Σφαιροφολία

Ολυμπία Μαντού: Ακόντιο

Δημήτρης Φλωρόπουλος, Παναγιώτης Βαλσαμίδης, Παναγιώτης Στεφάνου:10.000μ. βάδην

Ειρήνη Χαραλαπίδου, Μαρία Ζουμπαδέλλη: 5.000μ. βάδην

ΟΚΑ

Ταχίρ Μπιτσάκου: 400μ. εμπόδια

Μαρία Χατζηαργυρόυ: 100μ. εμπόδια

Ολυμπιάς Μήθυμνας

Γαρουφαλιά Χιωτέλλη: 2000μ. φυσικά εμπόδια

SportLesvos

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!