Αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές περιστατικό βάναυσης κακοποίησης ζώου ήρθαν πολίτες στις Σέρρες όταν τη Δευτέρα του Πάσχα (21/04), εντόπισαν περιστέρι με καλαμάκι από σουβλάκι καρφωμένο στο σώμα του, να στέκεται στο συντριβάνι της Πλατείας Ελευθερίας.
Το αποτρόπαιο συμβάν έγινε γνωστό μέσα από ανάρτηση της ομάδας «Φίλοι ζώων Σερρών» στο Facebook, όπου δημοσιεύτηκε και σχετική φωτογραφία, προκαλώντας κύμα αγανάκτησης στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η εικόνα του τραυματισμένου ζώου σόκαρε τους κατοίκους και τους επισκέπτες στις Σέρρες, ενώ το περιστατικό έχει ήδη πυροδοτήσει έντονες αντιδράσεις και εκκλήσεις για τον εντοπισμό του δράστη.
Ειδήσεις Σήμερα:
- “Τα παιδιά μας αξίζουν ασφάλεια και αξιοπρέπεια, απέχουμε από τα μαθήματα”– Στο επίκεντρο τα προβλήματα στο Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας Λήμνου
- Η Μελβούρνη τιμά την Ανακωχή του Μούδρου και την κληρονομιά της Λήμνου στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο
- Βαρύ πένθος στη Λήμνο: Έφυγε από τη ζωή ο πυροσβέστης Γιάννης Καβαλέρης
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



