Με τις υπηρεσίες κλειστά τόσο στον Δήμο Λήμνου όσο και στην Περιφερειακή Ενότητα του νησιού την προσεχή Παρασκευή `14 Φεβρουαρίου κορυφώνονται οι αντιδράσεις στην Λήμνο, την ημέρα συνάντησης στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής των Φορέων με τον Υπουργό Χ. Στυλιανίδη .
Σύμφωνα με πληροφορίες οι κινητοποιήσεις των Λημνιών και όχι μόνο θα γίνουν παράλληλα τόσο στην Λήμνο με κλειστά ακόμα και τα εμπορικά , καταστήματα αλλά και στον Πειραιά έξω από το Υπουργείο μετά το κάλεσμα που απηύθυνε η ΟΛΣΥ ,ενώ και στο Δημαρχείο Καβάλας ετοιμάζεται συγκέντρωση από τον δραστήριο σύλλογο Λημνιών Καβάλας.
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




