Με τα περιθώρια να στενεύουν και με την Λήμνο να αναζητά πλοίο για την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου για να εκτελέσει το επιδοτούμενο δρομολόγιο από το Λαύριο φαίνεται πως τις τελευταίες ώρες διακινείται
Με το “Πρέβελης” να εκτελεί το τελευταίο δρομολόγιό του αύριο Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου από Λήμνο προς Λαύριο και το ΥΠΑΝΠ να αναζητά πλοίο για να το αντικαταστήσει, η υπομονή των Λημνιών αλλά και των κατοίκων του Αγίου Ευστρατίου δείχνει να εξαντλείται, ενώ η λύση δεν έρχεται….
Βέβαια τις τελευταίες ώρες πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται ένα νέο σενάριο που η Λήμνος θα γνωρίσει για πρώτη φορά αν τελικά επιβεβαιωθεί .
Έτσι λοιπόν η εταιρεία FAST FERRIES που όπως θα θυμάστε τον Σεπτέμβριο εξαγόρασε τα δύο πλοία της ΖΑΝΤΕ FERRIES τα Ε/Γ-Ο/Γ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ & Ε/Γ-Ο/Γ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ, έχει εκδηλώσει σύμφωνα με τις ίδιες πληροφοριες το ενδιαφέρον να “βάλει” ένα απο τα δύο πλοία στην γραμμή .
Μαλιστα το ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ βρίσκεται σε ακινησία στο Πέραμα σύμφωνα με το marinetraffic και είναι έτοιμο αν του δοθεί εντολή να αναλάβει την γραμμή, η οποία όμως θα ξεκινά απο το Λαύριο και θα έχει κατάληξη την Αλεξανδρούπολη και όχι την Καβάλα και με ενδιάμεσους σταθμούς τον Άγιο Ευστράτιο, την Λήμνο και την Σαμοθράκη.
Να θυμίσουμε οτι το πλοίο από τις 2 Ιουνίου έχει υπογεγραμμένη σύμβαση να εκτελεί μέχρι 31 Αυγούστου 3 φορές την εβδομάδα το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη-Λήμνο και επιστροφή.
Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν……
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



