ΛΗΜΝΟΣ

Στις 23 Οκτωβρίου η Γενικής Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων  Λήμνου αντί για τις 17/10

post-img

Λόγω ενός έκτακτου περιστατικού που προέκυψε, η ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής συνέλευσης της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου, θα πραγματοποιηθεί στις 23/10/2024 και ώρα 19.00 στην αίθουσα Γκαλιούρη , αντί για τις 17/10/2024. Λυπούμαστε για την αλλαγή και πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν .

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.