ΛΗΜΝΟΣ

Ο.Λ.ΣΥ. : Γιόρτασαν στο γραφικό εικονοστάσι του Αγ. Σώζοντος στα βράχια της Πειραϊκής

post-img
Ευχαριστούμε όλους/ες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και ήταν μαζί μας στο γραφικό εικονοστάσι του Αγ. Σώζοντος στα βράχια της Πειραϊκής, την παραμονή της εορτής του Αγίου.
Δεν είναι εύκολη η πρόσβαση σε όλους, δεν είναι εύκολη η εύρεση θέσης στάθμευσης για τα αυτοκίνητα, αλλά είναι πολύ όμορφο σημείο και την ώρα του εσπερινού, εκεί γύρω στο ηλιοβασίλεμα ήταν απλά τέλεια.
Και του χρόνου!!!

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.