Νέα σελίδα στην προπονητική του διαδρομή ανοίγει ο Μιχάλης Νταλαμπίρας. Έτσι λοιπόν την νέα αγωνιστική χρονιά θα βρίσκεται στον πάγκο του Κεραυνού Αγίου Δημητρίου με στόχο την επιστροφή του συλλόγου στην κορυφή της βαθμολογίας και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Όλοι στον Κεραυνό θεωρούν ότι η χρονιά που πέρασε ήταν μια παρένθεση στην πορεία του πολύ τιτλούχου συλλόγου του Αγίου Δημητρίου και πως φέτος θα ξαναγυρίσουν στο θρόνο τους.
Διοίκηση και νέα τεχνική ηγεσία ετοιμάζουν τις μεταγραφικές κινήσεις τους ώστε στην αρχή της προετοιμασίας η ομάδα να είναι πάνοπλη.
Ειδήσεις Σήμερα:
- Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Αναστολή επιχορηγήσεων και οικονομικοί και διαχειριστικοί έλεγχοι στην ΕΟΚ
- Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου:εξετάσεις για την απόκτηση άδειας οδήγησης και χειρισμού αγροτικών μηχανημάτων
- H Pizza Fan «πείραζε» αποδείξεις και δεν απέδωσε ΦΠΑ 25 εκατ. ευρώ, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης και άλλοι 8
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




