Από την μία άκρη της Ελλάδος μέχρι της άλλη εορτάστηκε η Ανάσταση . Η «Εορτή των Εορτών» όπως έχει χαρακτηριστεί γιορτάζεται με κάθε λαμπρότητα και κατάνυξη από τους πιστούς οι οποίοι και συγκεντρώνονται μαζικά στις εκκλησίες για το Χριστός Ανέστη!
Στην Λήμνο στο μικρό χωρίο Αγκαρυώνες των 70 κατοίκων στην εκκλησία Άγιος Γεώργιος πιστοί στην παράδοση οι κάτοικοι αλλά και όσοι έλκουν την καταγωγή τους από το χωρίο αλλά ζουν στην υπόλοιπη Λήμνο Κάθε χρόνο παραδοσιακά συγκεντρώνονται το βράδυ της Ανάστασης για την Λειτουργία .
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




