Μετά τα “Πνεύματα του Ινισέριν”, άλλο ένα πραγματικό αριστούργημα του σύγχρονου κινηματογράφου έρχεται στη μεγάλη οθόνη του «Μαρούλα» από την Κινηματογραφική Λέσχη Λήμνου.
Το “Μanchester by the Sea” (Μια πόλη δίπλα στη θάλασσα) του Kenneth Lonergan, θα ήταν κατά τη γνώμη μας το δικαιωματικό Oscar καλύτερης ταινίας του 2017, αλλά τελικά το έχασε από το επίσης εξαιρετικό “Moonlight”. Δικαιοσύνη αποδόθηκε ωστόσο ως έναν βαθμό, αφού χρυσό αγαλματίδιο απέσπασε τόσο ο Casey Affleck για την ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ του ερμηνεία, όσο και ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Kenneth Lonergan για το πρωτότυπο σενάριο της ταινίας. ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ κι αυτό το αληθινό κινηματογραφικό διαμαντάκι, αυτή την Τετάρτη, 21/2 στις 20:45.
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.





