ΛΗΜΝΟΣ

Έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων: 7-8 μποφόρ με ενίσχυση 8-9 Βορειοανατολικοί.

post-img

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων της ΕΜΥ αναμένεται ραγδαία μεταβολή του καιρού με ισχυρούς έως θυελλώδεις ανέμους και μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας.
Πιο συγκεκριμένα τις πρωινές ώρες 8:00 οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση που θα φθάνει τα 7-8 μποφόρ Βορειοανατολικοί ενώ λίγο αργότερα στις 11:00 η πρόβλεψη κάνει λόγο για περαιτέρω ενίσχυση 8-9 μποφόρ .

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.