Τo πανέμορφο “Σπιτάκι του Άι Βασίλη” στην Καλλονή Λέσβου, αποτελεί κάθε χρόνο πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες, χάρις στους δεκάδες εθελοντές που το επιμελήθηκαν, με πλήθος εκδηλώσεων που θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους.
Σήμερα, δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, o Άι Βασίλης υποδέχεται τον κόσμο και μοιράζει γλυκίσματα, ενώ αύριο Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών αφήνει το σπίτι του ανοιχτό για επίσκεψη, όταν εκείνος θα ξεκουράζεται.
Και φυσικά δεν λείπουν οι χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, ενώ παράδοση έχει γίνει πλέον η βόλτα με το τρενάκι του Άι Βασίλη.
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




