Σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Αμαλιάδα της Ηλείας συμπληρώθηκε το τυχερό δελτίο που έκανε τον κάτοχό του πλουσιότερο κατά 7,1 εκατ. ευρώ, μετά την κλήρωση του Τζόκερ το βράδυ της Πέμπτης (30/11).
Όπως ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ, ο μεγάλος τυχερός συμπλήρωσε μόλις 6 στήλες συνολικής αξίας 3 ευρώ για να βρει τους 5+1 αριθμούς για την πρώτη κατηγορία, κερδίζοντας τα 7.116.585,95.
Μάλιστα, βρέθηκε και μια επιτυχία στη δεύτερη κατηγορία, με έναν τυχερό να καταφέρνει να μαντέψει τους 5 αριθμούς σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη, κερδίζοντας 125.497,93 ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα είναι οι εξής: 15, 25, 27, 30, 41 και Τζόκερ είναι ο αριθμός 15.
Ειδήσεις Σήμερα:
- Θερμή υποδοχή για το τρόπαιο του πρωταθλήματος της ΑΕΚ στη Λήμνο – Μικροί και μεγάλοι έζησαν από κοντά τη «χρυσή» στιγμή(ΒΙΝΤΕΟ)
- Το Ανδρώνι πλημμύρισε κόσμο στο πανηγύρι του Αγίου Παντελεήμονα – Μεγάλη επιτυχία για τους Α.Σ. Αργοναύτες(ΒΙΝΤΕΟ)
- Ο Μίλτος Τεντόγλου «πέταξε» στα 8,66 μέτρα και ισοφάρισε το Πανελλήνιο ρεκόρ με την κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




