Την Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2023, οι μαθητές και οι μαθήτριες, καθώς και οι εκπαιδευτικοί του Γενικού Λυκείου Μούδρου παρακολουθήσαμε με πρωτοβουλία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μύρινας Λήμνου και τη συνεργασία του σχολείου μας παρουσιάση-ενημέρωση για τους φυσικούς κινδύνους που προκύπτουν από πυρκαγιές , πλημμυρικά και σεισμικά φαινόμενα , καθώς και για τους ενδεδειγμένους τρόπους ανά περίπτωση δυνητικής αυτοπροστασίας από αυτούς.
Ο Η ενημέρωση έγινε από τον ανθυποπυραγό κ. Καβαλέρη Ιωάννη, ο οποίος με αμεσότητα και οικείο τρόπο μίλησε στους/στις μαθητές/τριες για πρόσφατες φυσικές καταστροφές και τους έδωσε οδηγίες, καθώς και τους ενημέρωσε για τον τρόπο συντονισμού και λειτουργίας-επέμβασης της Πυροσβεστικής. . Ευχαριστούμε θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μύρινας Λήμνου, τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Βασίλειο Τσαγδη και τον ανθυποπυραγο κ. Καβαλέρη Ιωάννη, που ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας για την ενημέρωση.
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.








