Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Πέμπτη (19/10) στην πόλη Πλζεν της Τσεχίας, όταν δύο τραμ συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 29 ατόμων.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τον νομάρχη της πόλης, Ρούντολφ Σποτάκ κανείς από τους επιβάτες που τραυματίστηκαν δεν «δεν είναι σε σοβαρή κατάσταση» και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο για να λάβουν τις πρώτες βοήθειες.
Τα δύο τραμ κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, το προπορευόμενο τραμ ακινητοποιήθηκε ξαφνικά και ακολούθησε η πρόσκρουση του δεύτερου συρμού.
Τα δρομολόγια των τραμ ανεστάλησαν έως ότου οι συρμοί απομακρυνθούν από τη γραμμή και αποκαταστάθηκε περίπου δύο ώρες αργότερα.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα διερευνώνται από τις Αρχές.
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




