Συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό του 42χρονου σέρφερ, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν ανοιχτά της Χρυσής Ακτής στην Πάρο.
Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του συμμετέχουν δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, τέσσερα ιδιωτικά παραπλέοντα και ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 42χρονος είχε βγει με φίλο του για σερφ. Ωστόσο, ο φίλος του επέστρεψε και δήλωσε την εξαφάνιση του 42χρονου.
Ειδήσεις Σήμερα:
- Θερμή υποδοχή για το τρόπαιο του πρωταθλήματος της ΑΕΚ στη Λήμνο – Μικροί και μεγάλοι έζησαν από κοντά τη «χρυσή» στιγμή(ΒΙΝΤΕΟ)
- Το Ανδρώνι πλημμύρισε κόσμο στο πανηγύρι του Αγίου Παντελεήμονα – Μεγάλη επιτυχία για τους Α.Σ. Αργοναύτες(ΒΙΝΤΕΟ)
- Ο Μίλτος Τεντόγλου «πέταξε» στα 8,66 μέτρα και ισοφάρισε το Πανελλήνιο ρεκόρ με την κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




