Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu μετέδωσε ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι μπροστά με 55% και ακολουθεί ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου με 44%. Το πρακτορείο αναφέρει ότι το αποτέλεσμα προέρχεται από το 61% από τις κάλπες που έχουν ανοιχτεί. Ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο εάν αυτό το ποσοστό αφορά καταμετρημένες ψήφους από αυτές τις κάλπες.
Την ίδια στιγμή το πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση μεταδίδει ότι ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου είναι μπροστά με 50,99% έναντι 49,01% του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Το αποτέλεσμα προέρχεται από το 59% από τις κάλπες που έχουν ανοίξει.
Τόσο ο Ταγίπ Ερντογάν όσο και η αντιπολίτευση έχουν καλέσει τους εκλογικούς αντιπροσώπους τους να παραμείνουν μέχρι την τελική καταμέτρηση των ψήφων και να προστατεύσουν τις κάλπες.
enikos
Ειδήσεις Σήμερα:
- Φωτιά στην Πάρο: Νύχτα κόλαση από τις αναζωπυρώσεις κοντά σε σπίτια – Νέα μηνύματα του 112 για εκκένωση 5 περιοχών
- Καιρός: Ενίσχυση βοριάδων με ισχυρά μποφόρ στο Αιγαίο – Μέχρι τους 39 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στη Δυτική Ελλάδα
- «Θερμή» υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη στη Λήμνο – Κινητοποιήσεις έξω από το Νοσοκομείο
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




