Έφυγε από την ζωή χθες ο Γιάννης Μοσχοβάκης. Την τραγική είδηση για την Λήμνο έκανα γνωστή οι κόρες του Βίκυ και Σταυρούλα οι οποίες και έκαναν την παρακάτω ανάρτηση στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο fb :
“Κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται λουσμένοι στο φως, ένα φως που πηγάζει βαθιά απ’ την ψυχή τους και έτσι πορευονται στη ζωή μέχρι το τέλος.Αυτος ήταν και ο πατέρας μας, ένας σπουδαίος, δοτικός, φωτεινός άνθρωπος, ένας τρυφερός πατέρας, ένας υπέροχος σύζυγος, ενας στοργικός αδερφός και πιστός φίλος…Τυχεροί όλοι εμείς που ζήσαμε γυρω του και μοιραστήκαμε το φως του. Σ’ευχαριστούμε πατέρα για όλα, θα ζεις πάντα μέσα μας..Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μας…”
O Γιαννης Μοσχοβάκης το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και είχε διακομισθεί στο Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης .Είχε διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος της τοπικής κοινότητσς Νέας Κούταλης .
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.
Ειδήσεις Σήμερα:
- Καιρός: Ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι από το βράδυ – Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ
- Στον Άγιο Ευστράτιο ο Νίκος Δένδιας για την επέτειο Απελευθέρωσης – Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στις εκδηλώσεις της 18ης Οκτωβρίου
- Άννα Βίσση: Sold out και επίσημα η αυριανή συναυλία – Το νέο βίντεο από τις πρόβες της
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




