Ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη. Ένα κοριτσάκι ηλικίας μόλις 2,5 ετών άφησε την τελευταία του πνοή στο δημοτικό βρεφοκομείο “Άγιος Στυλιανός”.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το thesstoday.gr, το παιδάκι εντόπισαν νεκρό σήμερα το πρωί εργαζόμενοι του ιδρύματος.
Στο σημείο έσπευσε προκειμένου να ενημερωθεί για το περισταστικό, ο γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης Νίκος Λιακόπουλος ο οποίος είναι καρδιολόγος. Επί τόπου έχει σπεύσει και ιατροδικαστής.
Ο δήμος Θεσσαλονίκης αναμένεται να διενεργήσει ΕΔΕ ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του τραγικού συμβάντος
Ειδήσεις Σήμερα:
- Καιρός: Ενίσχυση βοριάδων με ισχυρά μποφόρ στο Αιγαίο – Μέχρι τους 39 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στη Δυτική Ελλάδα
- «Θερμή» υποδοχή στον Άδωνι Γεωργιάδη στη Λήμνο – Κινητοποιήσεις έξω από το Νοσοκομείο
- Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Αθλητική Ένωση Λήμνου – Με όραμα για την επόμενη ημέρα του συλλόγου
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.





