Κάντε like στη νέα μας σελίδα στο facebook/limnosreport.gr
Η ενημέρωση του κόσμου και η άσκηση πίεσης προς τους υπευθύνους για την προστασία των ζώων, είναι η προτεραιότητες της Άννας Τοσούνογλου, προέδρου του φιλοζωικού σωματείου της Λήμνου, που εξελέγη πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας.
H Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας (Π.Φ.Π.Ο) ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2010 και είναι η μεγαλύτερη φιλοζωική ομοσπονδία της Ελλάδας. Σκοπός της είναι η προστασία και προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων με κάθε νόμιμο και ακτιβιστικό τρόπο.
Μιλώντας στην ΕΡΤ Αιγαίου αναφορικά με τα συχνά περιστατικά κακοποίησης ζώων που συμβαίνουν στη Λέσβο σημείωσε ότι θα έχει στενή επαφή με την «Κιβωτό» για να διεκδικηθούν οι βέλτιστες δυνατές λύσεις.
Ειδήσεις Σήμερα:
- Μητσοτάκης: Η πλατφόρμα PosoKanei ήρθε για να μείνει – Έως 36.000 ευρώ για το πρόγραμμα «Ανακαίνιση Κατοικίας»
- Το εμβόλιο HPV μηδένισε τους θανάτους από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας στις νεαρές γυναίκες
- Σοκάρουν οι καταγγελίες κατά πρώην αρχιμανδρίτη: «Μας έλεγαν ότι είναι στη θέση του Θεού» – Οι μαρτυρίες 4 γυναικών για βιασμούς
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




