Η Αργεντινή κατέκτησε το Μουντιάλ 2022 και μετά από 36 χρόνια το πολυπόθητο τρόπαιο πηγαίνει στο Μπουένος Άιρες.
Η ομάδα της Αργεντινής έφτασε στο Μπουένος Άιρες με το αγαλματίδιο του Μουντιάλ και εκατοντάδες χιλιάδες οπαδοί της αλμπισελέστε έχουν κατακλύσει τους δρόμους για να πανηγυρίσουν.
Επομένως και οι σημερινές εικόνες θα είναι… αξέχαστες, αφού χιλιάδες ήδη περίμεναν ώρες μέχρι να ξεκινήσει το ξέφρενο πάρτι.
Το αεροπλάνο προσγειώθηκε τώρα στο αεροδρόμιο και ήδη οι φίλοι της άλμπισελέστε… πανηγυρίζουν ξέφρενα. Ο Μέσι και η ομάδα εμφανίστηκαν δίνοντας το σήμα για το πάρτι. Μπήκαν στο πούλμαν και πλέον τους περιμένουν οι κατάμεστοι δρόμοι της πρωτεύουσας.
Δείτε live εικόνα




Πάντως οι Αργεντίνοι από την Κυριακή έχουν στήσει ένα πάρτι και δεν σταματούν να πανηγυρίζουν στους δρόμους του Μπουένος Άιρες.
Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα φοβερό βίντεο από τους πανηγυρισμούς των Αργεντίνων, όπου ένας ηλικιωμένος άντρας συμμετείχε στο πάρτι με το αναπηρικό του καροτσάκι.
Υπενθυμίζεται επίσης πως με την κατάκτηση του τροπαίου, πανηγύρισαν στους δρόμους πάνω από 1 εκατ. Αργεντίνοι.
Buenos Aires 🤯🏆🇦🇷 #Argentina
pic.twitter.com/RaPCkwy96L— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) December 19, 2022
Βίντεο ανέβηκε στο twitter το οποίο δείχνει το αεροπλάνο καθώς πλησιάζει στην προσγείωση
Argentina Landing in Buenos Aires https://t.co/GyRKtmwUnW
— Chris™🍹 (@BahChrisM_) December 20, 2022
Αποθέωση γνώρισαν πάντως και οι δευτεραθλητές Γάλλοι, που είχαν κατακτήσει το προηγούμενο Μουντιάλ στην Ρωσία, με κόσμο να γεμίζει τους δρόμους του Παρισιού.
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




