ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μένει για 1 χρόνο το πλαφόν 3% στις επαγγελματικές μισθώσεις – 600 ευρώ σε αστυνομικούς και λιμενικούς τον Δεκέμβριο.

post-img

Σε δυο νέες εξαγγελίες προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στην Τρίπολη καθώς όπως τόνισε,  προκειμένου να στηριχτεί η αγορά διατηρείται το πλαφόν 3% στις επαγγελματικές μισθώσεις για 1 ακόμη χρόνο.

Επίσης, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης όπως είπε για την προσφορά του θα δοθεί τον Δεκέμβριο εφάπαξ ενίσχυση 600 ευρώ σε όλους τους ένστολους της ΕΛΑΣ και του Λιμενικού Σώματος.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.