Στη Λέσβο θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 6 Νοεμβρίου η Γενική συνέλευση των 56 Επιμελητηρίων της χώρας.
Στο πλαίσιο της συνέλευσης έχουν προσκληθεί και θα συμμετέχουν στελέχη της κυβέρνησης και υπουργοί, ενώ κυρίαρχο θέμα, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ. Β. Αιγαίο ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου, κ. Βαγγέλης Μυρσινιάς, θα αποτελέσει η αντιμετώπιση των υψηλών λειτουργικών εξόδων λόγω του ενεργειακού κόστους καθώς και η κατάθεση προτάσεων για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
Επίσης, θα συζητηθούν τα θέματα της νησιωτικότητας, της επιστροφής όλων των νησιών στο καθεστώς μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ καθώς και άλλα ζητήματα που απασχολούν τις νησιωτικές κοινωνίες.
ert
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




