Ενόψει της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης εύχεται στους συμμετέχοντες μαθητές καλή δύναμη και καλή επιτυχία.
«Για άλλη μια δύσκολη χρονιά για τους μαθητές, τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς, υπό τη σκιά των προβλημάτων που έφερε η πανδημία στο σχολικό, οικογενειακό και ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον, οι μαθητές μας καλούνται να επιδείξουν την ικανότητά τους να διεκδικούν τα όνειρά τους και να πετυχαίνουν τους στόχους τους, παρά τις αντιξοότητες. Εύχομαι καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στις προσπάθειές τους», ανέφερε ο Δήμαρχος.
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




