Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν λίγο μετά τις 10 το πρωί οι τρεις συλληφθέντες για την απαγωγή του Γιώργου Κυπαρίσση, τον οποίο άφησαν ελεύθερο την Παρασκευή το πρωί έπειτα από 2 μήνες.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων συνοδευόμενοι από ισχυρή αστυνομική δύναμη. Ήταν με σκυμμένο κεφάλι και δεν απάντησαν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για δύο άνδρες και μία γυναίκα, ενώ αναζητούνται και άλλα τρία άτομα, σύμφωνα με πληροφορίες.
Ποινική δίωξη για 12 αξιόποινες πράξεις άσκησε ο εισαγγελέας Απόστολος Ανδρέου σε βάρος των τριών ατόμων που συνελήφθησαν για την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση.
Συγκεκριμένα ο 41χρονος, η 39χρονη σύντροφός του καθώς και ο 34χρονος φίλος τους κατηγορούνται κατά περίπτωση για:
-Συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης
-Αρπαγή
-εκβίαση από κοινού
-ληστεία κατά συναυτουργία
-επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και κατ´εξακολούθηση
-εμπρησμός με πρόθεση
-κλοπή κατά συναυτουργία και κατ´εξακολούθηση
-οπλοφορία κατά συναυτουργία
-οπλοκατοχή από κοινού και κατά μόνας
-διακεκριμένη οπλοκατοχή κατά συναυτουργία
-αντιποίηση αρχής.
-βία κατά υπαλλήλων
Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον ανακριτή.
ΠΗΓΗ enikos.gr
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




