Η Δ/νση Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωης του Δήμου Λήμνου ενημερώνει τους κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου μας ότι η απόρριψη υλικού όπως μάσκες και τεστ για τον κορωνοϊό στους κάδους ανακύκλωσης σημαίνει καταστροφή του ανακυκλώσιμου υλικού που βρίσκεται εντός τους.
Ως εκ τούτου, οι πολίτες παρακαλούνται να απορρίπτουν το υλικό αυτό στους κοινούς κάδους. Τα υλικά αυτά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να απορρίπτονται στους κάδους ανακύκλωσης.
Προστατεύουμε την ανακύκλωση, βοηθάμε στην προστασία του περιβάλλοντος.
Ειδήσεις Σήμερα:
- Πάρκαρε αυτοκίνητο σε ακινησία στο δρόμο και «χρεώθηκε» με πρόστιμο 10.000 ευρώ! – Πότε ο δηλωμένος χώρος στάθμευσης γίνεται παγίδα για τον ιδιοκτήτη
- Η Λήμνος υποδέχεται την 37η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου 15–26 Οκτωβρίου 2026 – Ένα μεγάλο θεατρικό αντάμωμα στο νησί
- Η πρώτη δυνατή βροχή έφερε ξανά τις λάσπες στο λιμάνι της Μύρινας(ΒΙΝΤΕΟ)
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



