ΛΗΜΝΟΣ

Λήμνος: Στην πλατεία Υψιπύλης φέτος το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης! (φωτο)

post-img

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων μπαίνει για τα καλά η Λήμνος!

Όπως ενημέρωσε το πρωί το Limnosreport στο facebook,  φέτος το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης της Μύρινας, επιλέχθηκε να είναι στην κεντρική πλατεία Υψιπύλης (ΟΤΕ)

Οι υπάλληλοι από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν το στήσιμο και το στόλισμα του

Μένει τώρα να δούμε, εάν το βράδυ θα το δούμε φωτισμένο μιας και λόγω των πρωτοκόλλων υγείας για τον covid- 19, δεν προβλέπεται ούτε φέτος κάποια εκδήλωση για τον φωτισμό όπως τα περασμένα έτη….

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.