Αναγνώστρια του LimnosReport περιγράφει το συμβάν που έζησε στην Λήμνο την Πέμπτη το βράδυ στον επαρχιακό δρόμο Μύρινας – Αυλώνας που στο παραπέντε αποφεύχθηκε πυρκαγιά:
“Καλησπέρα!!Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα συμβάν που δίνει ελπίδα στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας.
Την Πέμπτη 5/8 βράδυ κ ώρα 01.00 από ένα ξαφνικό μπουρίνι κλαδιά δέντρων που βρίσκονται στον δρόμο Μύρινας Αυλώνα ερχόμενα σε επαφή με καλώδια υψηλής τάσης της ΔΕΗ δημιουργούσαν σπινθήρες με άμεσο κίνδυνο την εκδήλωση πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή.
Με άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας και με εξαιρετικό συντονισμό της με τον δήμο,τον ΔΕΔΔΗΕ κ την αστυνομία αντιμετωπίστηκε επιτυχώς κόβοντας τα κλαδιά.
Η επιχείρηση έγινε με αντίξοες συνθήκες καθότι του προχωρημένου της ώρας αλλά και της επικινδυνότητας του εγχειρήματος.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε κ να συγχαρούμε αυτούς τους ανθρώπους που για τρεις ώρες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό κ συλλογικά φέραν εις πέρας τη δύσκολη αυτή επιχείρηση.”
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




