Η νύχτα σε όλη την Ελλάδα ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, ενώ η σημερινή μέρα αναμένεται να είναι ακόμα δυσκολότερη.
Συνολικά 9 άτομα έχουν διακομισθεί στα νοσοκομεία της Αθήνας. Μεταξύ αυτών 5 εγκαυματίες στο ΚΑΤ – οι δύο διασωληνωμένοι, που επιχειρούσαν στο Κρυονέρι και τη Δροσοπηγή.
Ένας τραυματίας είναι στο ΓΝΑ – πρόκειται για εθελοντή δασοπυροσβέστη που έπεσε σε πηγάδι στη διάρκεια των επιχειρήσεων.
Στο Ιπποκράτειο έχουμε δύο περιστατικά με αναπνευστικά προβλήματα, και ένα περιστατικό στο Σισμανόγλειο.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας το ΕΚΑΒ δέχτηκε πάνω από 40 κλήσεις για αναπνευστικά προβλήματα, ωστόσο δε χρειάστηκε να γίνουν διακομιδές, καθώς τα περιστατικά αντιμετωπίστηκαν στο σημείο.
Συγκλονιστική εικόνα.
Στρατιώτης δίνει τις πρώτες βοήθειες σε πυροσβέστη 💔#πυρκαγια #Ηρωες pic.twitter.com/qgLA5PZDgb— VelvetThorns_ (@VelThorns) August 5, 2021
Αν σας ρωτήσουν τι σημαίνει να είσαι ήρωας, δείξτε τους αυτά τα παιδιά. Οι συγκεκριμένοι είναι εθελοντές και τους δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο ήθος τους και στην αυταπάρνηση που δείχνουν. #fire #φωτια #Πυρκαγια #firefighters pic.twitter.com/8bn9v3jSFX
— Στέλιος Καλογεράς (@kalogeras_s) August 5, 2021
πηγη madata.gr
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




