Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Λήμνου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Όμιλο Προστασίας Περιβάλλοντος και Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς Νήσου Λήμνου «Ανεμόεσσα», για την ευγενική προσφορά χρηματικού ποσού, προκειμένου να υποστηριχθούν οικονομικά ασθενείς συμπολίτες μας.
Οι πράξεις αλληλεγγύης αποτελούν ένα ισχυρό όπλο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της εποχής μας και κυρίως για την υποστήριξη εκείνων που πλήττονται περισσότερο. Ευχαριστούμε θερμά τον Όμιλο «Ανεμόεσσα» που το αποδεικνύει έμπρακτα.
Για το Δ.Σ. του Ο.Κ.Π.Α.
Ο Πρόεδρος
Μουστάκας Παναγιώτης
Ειδήσεις Σήμερα:
- Νέα πρόσκληση για γιατρούς στο Νοσοκομείο Λήμνου: 250 ευρώ η εφημερία – η προκήρυξη για μόνιμη λύση πού βρίσκεται;
- ΙΣΧΥΡΗ ΛΗΜΝΟΣ: Δέσμευση για άμεση και οριστική λύση στο Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας.Αδιαπραγμάτευτες οι συνθήκες εκπαίδευσης.
- Δύο δίμηνες προσλήψεις από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λήμνου .Ενίσχυση της βιοασφάλειας και της διοικητικής λειτουργίας
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




