Με διαφορετικό τρόπο και ωράριο -ελέω πανδημίας- αλλά με αίσθηση ευθύνης και με βαθιά κατάνυξη, οι Έλληνες γιόρτασαν τη μεγαλύτερη εορτή της Ορθοδοξίας
Πλήθος πιστών με αναμμένη μία λαμπάδα και τηρώντας όλα τα περιοριστικά μέτρα συγκεντρώθηκαν έξω από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Μύρινας για να παρακολουθήσουν την ακολουθία της Αναστάσεως.
Το LimnosReport εκτός από τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμων στο Ανδρώνι, ήταν και στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμων στο Ανδρώνι όπου σε live εικόνα μετέφερε την φετινή Ανάσταση
Βίντεο- φωτογραφίες: Βασίλης Κρέτσης

Ειδήσεις Σήμερα:
- Βορίζια: Συνελήφθη 23χρονος ανιψιός του Καργάκη- Κατηγορείται ότι έβαλε τη βόμβα στο σπίτι των Φραγκιαδάκηδων
- Ο Δήμος Λήμνου συμμετέχει στην καμπάνια ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του πνεύμονα
- Ξεκίνησε η λειτουργία της μονάδας αφαλάτωσης στη Μύρινα 600 κυβικά μέτρα πόσιμου νερού καθημερινά στο δίκτυο της πόλης.
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.


