Αυτή είναι σήμερα η εικόνα του Ιπποκρατικού Βοτανικού Κήπου Λήμνου που δημιουργήθηκε από την εθελοντική εργασία των φοιτητών και των καθηγητών του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Η διακοπή των δια ζώσης μαθημάτων που προκάλεσε η πανδημία είχε ως αποτέλεσμα και την εγκατάλειψη της φροντίδας του βοτανικού κήπου που συντηρούσε το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Λήμνο.

Τη συντήρηση, περιποίηση και προστασία του βοτανικού κήπου είχε αναλάβει εθελοντικά ομάδα φοιτητών του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής και κάτοικοι κι επιχειρηματίες της περιοχής, με την υποστήριξη της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Λήμνου.
Ειδήσεις Σήμερα:
- Πανελλήνια κινητοποίηση αλιέων: Τα αιτήματα των επαγγελματιών της Λήμνου. Επιστολή συμπαράστασης του Δήμου Λήμνου
- Πτήση Flydubai: Μαχαιριές, πανικός και εφιάλτης στο πιλοτήριο – Πώς απετράπη μια νέα 11η Σεπτεμβρίου
- Απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο – Δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο του AQUA BLUE από Καβάλα.
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.



