ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γαύδος: «Η φοιτήτρια ήταν ζωντανή 5 ώρες» – Σοκ και θυμός μετά τις αποκαλύψεις για το θανατηφόρο τροχαίο

post-img

Σοκ προκαλούν οι μαρτυρίες για το τροχαίο δυστύχημα στη Γαύδο με θύμα την 27χρονη φοιτήτρια, Κορίνα Λαβράνου. Κάτοικος του ακριτικού νησιού συγκλονίζει, λέγοντας πως η όμορφη Κερκυραία ήταν ζωντανή και έμεινε αβοήθητη τουλάχιστον 5 ώρες!

Όπως ανέφερε στο Zarpa Radio 89.6 η κάτοικος της Γαύδου και ταχυδρόμος του νησιού, η κοπέλα θα ζούσε εάν δεν υπήρχε η πολύωρη καθυστέρηση για βοήθεια από τα Χανιά.

«Είναι τραγικό αυτό που συνέβη, το ζήσαμε από κοντά και συνειδητοποιήσαμε για μία ακόμη φορά ότι είμαστε στο έλεος του Θεού. Το ξέρουμε ότι είμαστε απομακρυσμένοι, απομονωμένοι όμως υπάρχουν μεγάλα εμπόδια και καθυστερήσεις όταν συμβαίνει κάτι», λέει και συνεχίζει:

«Το τροχαίο έγινε τα ξημερώματα, γύρω στις 3, εμείς το μάθαμε στις 6 το πρωί. Ο οδηγός κατάφερε και ανέβηκε τον γκρεμό με τα πόδια και ειδοποίησε. Η κοπέλα ήταν ζωντανή. Μέχρι τις 10 το πρωί όχι μόνο είχε τις αισθήσεις της, αλλά είχε διαύγεια και συζητούσε κανονικά. Για περίπου 5 ώρες δεν φάνηκε καμία βοήθεια».

«Εμείς εδώ κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Γιατί δεν είχαν έρθει τόσες ώρες εφόσον ο καιρός ήταν πολύ καλός και δεν είχαν εμπόδιο από τη θάλασσα», αναρωτιέται η ταχυδρόμος και σημειώνει:

«Η ΕΜΑΚ ήρθε μαζί με το Λιμενικό στη 1 το μεσημέρι, ενώ μας ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει ελικόπτερο στην Κρήτη και ήρθε ελικόπτερο από την Αθήνα για να πάρει τον οδηγό, δεν πλησίασε καν στην κοπέλα, η οποία πια είχε φύγει από τη ζωή…».

Η τραγωδία της νεαρής φοιτήτριας από την Κέρκυρα, της 27χρονης Κορίνας Λαβράνου, αναδεικνύει το χρόνιο πρόβλημα και παράπονο των κατοίκων της Γαύδου, οι οποίοι νιώθουν αβοήθητοι σε κάθε έκτακτη περίπτωση.

Πηγές: Zarpa Radio, newsit.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.