Δήλωση Π. Χριστόφα για τη συνεργασία της παράταξης «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο» με την Περιφερειακή Αρχή:
Διανύουμε αναμφισβήτητα μια περίοδο πολλών κρίσεων αλλά και προκλήσεων για τη χώρα μας και το Βόρειο Αιγαίο, που διαμορφώνουν τα θεμέλια, πάνω στα οποία θα στηριχθεί το μέλλον των κατοίκων των νησιών μας.
Σε αυτή τη συγκυρία είναι πιο αναγκαία από ποτέ η αναζήτηση κοινών τόπων, η συνεργασία και η σύνθεση δυνάμεων για να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις αυτές.
Ανταποκριθήκαμε, λοιπόν, στο κάλεσμα συνεργασίας με την παράταξη «Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο» με στόχο την διαμόρφωση αναπτυξιακών προοπτικών και την πρόοδο των νησιών μας, με τη καλύτερη δυνατή αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών πόρων, την έμφαση στον τομέα των Έργων Υποδομής, τον Πρωτογενή τομέα, την Επιχειρηματικότητα, τον Τουρισμό και κάθε άλλου σημαντικού τομέα (Συγκοινωνίες, Περιβάλλον, Πολιτισμός και Αθλητισμός κ.α.), οι οποίοι μπορούν να θέσουν το Βόρειο Αιγαίο σε αναπτυξιακή τροχιά.
Πριν από έναν χρόνο περίπου, οι κάτοικοι του Βορείου Αιγαίου όχι μόνο μας τίμησαν ως εκπροσώπους τους, αλλά μας ανέθεσαν και το ύψιστο καθήκον να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο μέλλον στα νησιά μας.
Παραμένουμε πιστοί σε αυτό και ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την παράταξη «Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο» για να σταθούμε αντάξιοι αυτής της εμπιστοσύνης.
Ειδήσεις Σήμερα:
- Τι αλλάζει για τις χειραποσκευές στις πτήσεις εντός Ε.Ε. – Πότε τίθενται σε ισχύ οι νέοι κανόνες
- Σχολεία: «Καυτός» Οκτώβριος με στάσεις εργασίας – Ποιες ώρες μπορεί να χαθούν και τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς
- Lemnos Village Resort: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τουριστική σεζόν ! Μια ακόμη χρονιά γεμάτη φιλοξενία και όμορφες στιγμές. (Βίντεο)
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




