Γνωρίζουμε στους παραγωγούς των Κοινοτήτων Αγίου Δημητρίου, Δάφνης, Σαρδών, Λιβαδοχωρίου και Αγκαρυώνων ότι το χρονικό διάστημα από 25/06/2020 μέχρι και 08/07/2020 μπορούν να δηλώσουν τις ζημιές που έχουν υποστεί από την χαλαζόπτωση της 23ης Ιουνίου 2020 σε αμπέλια και λοιπές καλλιέργειες.
Οι δηλώσεις θα γίνονται στα γραφεία των ανταποκριτών του Ε.Λ.Γ.Α. της κάθε Δημοτικής Ενότητας όπου βρίσκονται οι καλλιέργειες που υπέστησαν ζημιά.
Παρακαλούνται οι παραγωγοί να υποβάλλουν άμεσα τις δηλώσεις ζημιάς και όχι προς το τέλος της λήξης της παραπάνω προθεσμίας, για να γίνουν όσο το δυνατόν νωρίτερα οι εκτιμήσεις των ζημιών από τους αρμόδιους εκτιμητές του ΕΛΓΑ.
Τα τέλη εκτίμησης για τα αμπέλια είναι δύο (2) Ευρώ το στρέμμα.
Απαραίτητα στοιχεία : 1) Αστυνομική Ταυτότητα
2) Α.Φ.Μ.
3) Τραπεζικός Λογαριασμός
4) Αντίγραφο δήλωσης Ο.Σ.Δ.Ε. έτους
2020
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2254350500 και 2254350600.
ΟΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ Ε. Λ. Γ. Α.
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΗΜΝΟΥ
Φωτο αρχείου
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




