Αφού απεγκλώβισαν ανήλικο από φλεγόμενο διαμέρισμα, οι πυροσβέστρες προσπάθησαν να σώσουν τον σκύλο, που δηλητηριάστηκε από τις αναθυμιάσεις.
Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης, σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου, πολυκατοικίας της οδού Αμφιπόλεως, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, την ώρα που εκδηλώθηκε η φωτιά εντός της οικίας βρισκόταν μόνος του ένας 13χρονος ο οποίος είχε εγκλωβιστεί στο πίσω μπαλκόνι.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική και απομάκρυνε από το διαμέρισμα τον ανήλικο.


Οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά, η οποία προκάλεσε ζημιές στον χώρο της κουζίνας.
Η φωτιά ξεκίνησε από το μάτι της κουζίνας όταν ο ανήλικος επιχείρησε να μαγειρέψει.
Για αρκετή ώρα προσπαθούσαν να κρατήσουν στη ζωή το σκυλάκι της οικογένειας, κάνοντας του ΚΑΡΠΑ, το άτυχο ζώο όμως δυστυχώς κατέληξε.

ΠΗΓΗ ant1news.gr, voria.gr
Ειδήσεις Σήμερα:
- Σε ένδειξη πένθους αναβάλλεται η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου για την κηδεία του Δημάρχου Φούρνων Δημήτρη Καρύδη
- Gelato di nonna στη Λήμνο……. μια ανάσα δροσιάς για το καλοκαίρι!
- 17 επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων οχημάτων στη Λήμνο – Ψήφος εμπιστοσύνης στον τουρισμό του νησιού
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




