ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επεισοδιακή σύλληψη γυναίκας που έβηξε στο πρόσωπο αστυνομικού στην Αλεξανδρούπολη

post-img

Μια ιδιαίτερα επεισοδιακή σύλληψη σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη το βράδυ της Κυριακής. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ πέρασαν χειροπέδες σε μια γυναίκα που σταμάτησαν για έλεγχο και αυτή έβηξε στο πρόσωπο ενός αστυνομικού.

Όλα ξεκίνησαν, όπως μεταδίδει το e-evros.gr, όταν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν για έλεγχο ύποπτο όχημα το οποίο οδηγούσε μια 27χρονη στη συμβολή των οδών Αίνου και 14ης Μαΐου.

Η γυναίκα αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις των αστυνομικών έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η έρευνα και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει. Στη συνέχεια μάλιστα έβγαλε τη χειρουργική – προστατευτική μάσκα που φορούσε και έβηξε στο πρόσωπο του ενός αστυνομικού παραβιάζοντας με αυτόν τον τρόπο τα μέτρα προστασίας για τη διάδοση του θανατηφόρου κορονοϊού.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.