ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ισχυρός σεισμός 6,1 Ρίχτερ μεταξύ Κυθήρων και Κρήτης – αισθητός και στην Αθήνα!

post-img

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά και έγινε αισθητή στην Αθήνα. Σημειώθηκε στις 9:23 και είχε επίκεντρο το θαλάσσιο χώρο ανάμεσα στα Κύθηρα και στην Κρήτη και ήταν τόσο ισχυρός που ταρακούνησε και την Αθήνα.

Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 74 χιλιόμετρα δυτικά των Χανίων και 265 χιλιόμετρα νότια της Αθήνας.

Το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο ανακοίνωσε μέγεθος 6 Ρίχτερ για τον σεισμό. Ο σεισμός ήταν έντασης 5,8 Ρίχτερ σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 56 χιλιόμετρα. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής.

Κυριολεκτικά «κουνήθηκε» το λεκανοπέδιο.

 

pronews.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.