Αυτή την ώρα πραγματοποιείται μεγάλης έκτασης άσκηση ετοιμότητας για απορρύπανση στην θαλάσσια περιοχή του Αυλώνα.
Την προσπάθεια συντονίζει ο Λιμενάρχης κ. Αρβανίτης και όπως μας δήλωσε «…. είναι μια άσκηση που πραγματοποιείται κάθε δυο χρονιά σε πραγματικές συνθήκες. Διαλέξαμε τη περιοχή του Αυλώνα λόγω του σταθμού της ΔΕΗ….»
Στην άσκηση συμμετέχουν εκτός από το Λιμεναρχείο, η ΔΕΗ, η Πυροσβεστική, η Αστυνομία, ο Δήμος, η Αεροπορία( με drone) .

Ειδήσεις Σήμερα:
- “Τα παιδιά μας αξίζουν ασφάλεια και αξιοπρέπεια, απέχουμε από τα μαθήματα”– Στο επίκεντρο τα προβλήματα στο Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας Λήμνου
- Η Μελβούρνη τιμά την Ανακωχή του Μούδρου και την κληρονομιά της Λήμνου στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο
- Βαρύ πένθος στη Λήμνο: Έφυγε από τη ζωή ο πυροσβέστης Γιάννης Καβαλέρης
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




