ΕΚΛΟΓΕΣ 2019ΛΗΜΝΟΣ

Σε ΦΕΚ ο αριθμός Δημοτικών-Περιφερειακών Συμβούλων – Δείτε για την Λήμνο και Αη Στράτη

post-img

Δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Φ.Ε.Κ. Β’ 1056/29.3.2019) οι δύο Αποφάσεις του Υπουργού Εσωτερικών για τον καθορισμό του αριθμού των Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβούλων που θα εκλεγούν σε κάθε Εκλογική Περιφέρεια της Χώρας.

Στη Λήμνο και στον Άγιο Ευστράτιο ο αριθμός Δημοτικών Συμβούλων είναι:

Και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Λήμνου είναι:

 

Δείτε το ΦΕΚ

document

 

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.