Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκετε η Λήμνος προκειμένου να υποδεθεί τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη .
Η τελευταία επίσημη επίσκεψη αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας στην Λήμνο έγινε το 2006 όταν ο Κώστας Καραμανλής όντας Πρωθυπουργός της Χώρας μεταβεί στον Άγιο Ευστράτιο για τα εγκαίνια του Μουσείου Πολιτικών Εξόριστων.
Έτσι λοιπόν τόσο η ΝΟΔΕ Ληνού, όσο και το γραφείο του Προέδρου στην Αθήνα προσπαθούν να οργανώσουν όσο δυνατόν καλύτερα την παραμονή του στην Λήμνο, η όποια απ ότι φαίνεται θα έχει ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα μια και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θέλει απλά μία εθιμοτυπική επίσκεψη, αλλά να δει και να συνομιλήσει με οσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες για προβλήματα που απασχολούν τον τόπο.
Έτσι λοιπόν ο Πρόεδρος σχεδιάζεται να επισκεφτεί το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, καθώς και την ομάδα μπάσκετ του Ηφαίστου που έχουν δώσει νέα ώθηση στην Λήμνο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες προτίθεται να επισκεφτεί και Μάντρα στην περιοχή του Κακκαβου η οποία ανήκει σε ομογενή φίλο του Πρόεδρου, ο οποίος φέρεται να ταξιδεύει από την Αμερική για αυτή την συνάντηση…..
Κρετσης Βασίλης
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




