“Όλοι στο αεροδρόμιο για την υποδοχή της ΑΕΚ” για την αναμέτρηση με τον Ήφαιστο αυτό το Σάββατο 23 Μαρτίου στις 15:45, είναι το μότο της Ένωσης Φίλων ΑΕΚ Λήμνου και οι προετοιμασίες έχουν ανάψει!
Τεράστια πανό έχουν ήδη ετοιμαστεί και οι Αεκτζήδες της Λήμνου ετοιμάζουν μια τεράστια γιορτή για την υποδοχή της “Βασίλισσας” τους!
Όπως αναφέρουν και στην ανακοίνωση τους:
Σας ενημερώνουμε ότι η Βασίλισσα θα αφιχθεί στην Λήμνο την Παρασκευή 22/3/2019 στις 16.45 το απόγευμα οπότε όλοι που θα είμαστε στην υποδοχή θα είμαστε στο αεροδρόμιο στις 16.20.
Το λεωφορείο των 23 θέσεων θα φύγει στις 16.00 το αργότερο από την Αγγελική από Χρυσάφη πλησίον του κλαμπ οπότε όσοι επιβιβαστείτε σε αυτό να είστε εκεί τουλάχιστον στις 15.40 για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις.
Όσοι θα ανεβείτε αεροδρόμιο με δικά σας μέσα παρακαλούμε να είστε εκεί στις 16.20.
Όλοι εκεί για να υποδεχτούμε την Βασίλισσα ΑΕΚ όπως της αξίζει.
*Στο λεωφορείο όπως ενημέρωσαν το limnosreport υπάρχει μια μικρή αλλαγή, θα φύγει 15:40 για το αεροδρόμιο και όχι 16:00
Καταχωρηση Νατασα Ταραράκη
Ειδήσεις Σήμερα:
- Ανησυχία γονέων στη Μύρινα – Καταγγελίες για προσέγγιση ανήλικων αγοριών
- Σύγχρονες Προκλήσεις στην Ανήλικη Συμπεριφορά: Πρόληψη, Ενημέρωση και Δράση! Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, στις 9:30π.μ.
- Τραγωδία στην Κοζάνη: Νεκρή 16χρονη μαθήτρια σε σχολείο Στο σημείο κλήθηκε και το ΕΚΑΒ, που μετέφερε την ανήλικη στο νοσοκομείο
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




