Την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019, στις 7 το βράδυ, στον πολυχώρο «ΑΠΟΘΗΚΗ» στο λιμανάκι της Μύρινας θα γίνει μια εκδήλωση με γνώμονα τα μπασκετικά δρώμενα
στο νησί. Η βραδιά αυτή θα έχει, τα αρώματα της Λήμνου, τη μπασκετική της συμπεριφορά και την απονομή των διπλωμάτων στους κριτές καλαθοσφαίρισης που πήραν μέρος στην 1η Σχολή κριτών που έγινε στο νησί με απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και με την αμέριστη συμπαράσταση της Διοίκησης της ομάδας «ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ» από τον Οκτώβριο του 2018 μέχρι σήμερα.
Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για όλους εκείνους που προσπαθούν να προσαρμόσουν στους αθλητικούς ρυθμούς του νησιού, τους ήχους της πορτοκαλί μπάλας. Εμείς θα φροντίσουμε να είναι αυτό ένα όμορφο βράδυ για εσάς. Βοήθησα και εγώ λίγο σε αυτή την προσπάθεια…..
Τάνια Μερίκα
Πρόεδρος Κριτών Καλαθοσφαίρισης
Ειδήσεις Σήμερα:
- Ανησυχία γονέων στη Μύρινα – Καταγγελίες για προσέγγιση ανήλικων αγοριών
- Σύγχρονες Προκλήσεις στην Ανήλικη Συμπεριφορά: Πρόληψη, Ενημέρωση και Δράση! Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, στις 9:30π.μ.
- Τραγωδία στην Κοζάνη: Νεκρή 16χρονη μαθήτρια σε σχολείο Στο σημείο κλήθηκε και το ΕΚΑΒ, που μετέφερε την ανήλικη στο νοσοκομείο
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




