Στις 20 Νοεμβρίου 2018 και στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας για τα δικαιώματα του παιδιού και του Νοιάζομαι και Δρω ο σχολικός περίπατος του Γυμνασίου Μούδρου συνδυάστηκε με δράση οικολογικής συνείδησης κι αλληλεγγύης προς το Χαμόγελο του Παιδιού. Πλαστικά μπουκάλια που μαζεύουμε από την αρχή της χρονιάς ανακυκλώθηκαν σε ειδικά μηχανήματα γνωστής αλυσίδας Super market και το ποσό που εξοικονομήθηκε, παραχωρήθηκε στο Χαμόγελο του Παιδιού.
Στη συνέχεια, μαθήματα αρχαιολογίας, γιατί η Λήμνος είναι ένα λεύκωμα πολιτισμού και ιστορίας και οφείλουμε να το σεβόμαστε!
Επίσκεψη του Γυμνασίου Μούδρου στο Αρχαιολογικό Μουσείο και στον Προϊστορικό Οικισμό της Μυρινας.
Γιατί οι εκπαιδευτικοί περίπατοι πρέπει να έχουν νόημα και περιεχόμενο.

Kαταχώρηση Νατάσα Ταραράκη
Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




