ΛΗΜΝΟΣ

Λήμνος-100 χρόνια από την υπογραφή της Συνθήκης του Μούδρου: “Ο εορτασμός της λήξης ενός πολέμου είναι πράξη υπεράσπισης της ειρήνης” (φωτο)

post-img

Πρώτη ημέρα των επετειακών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στη Λήμνο
για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την υπογραφή της Συνθήκης του Μούδρου,
που σήμανε το τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.
Επίσκεψη και περιήγηση στο Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Πορτιανού, με
στρατιωτικούς ακολούθους από τη Γερμανία, τον Καναδά, τη Μεγάλη Βρετανία
την Αυστραλία, εκπροσώπους πρεσβειών από τον Καναδά, τη Νέα Ζηλανδία,
την Αυστραλία και ομογενείς από την Αυστραλία.
“Ο εορτασμός της λήξης ενός πολέμου είναι πράξη υπεράσπισης της
ειρήνης”, δήλωσε η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου.

 
 
 
 

Kαταχώρηση Νατάσα Ταραράκη
 



Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.